Întrebări frecvente

 • În cât timp ajung la teren din București?

  În timpul vârfului de trafic, de la Șoseaua de Centură se ajunge în maximum 15 minute, iar din Piața Victoriei durata medie este de 30-40 de minute.
 • De ce utilități este deservit terenul?

  Lotizarea dispune de curent electric (cabluri subteran), puterea fiind asigurată de un transformator special pentru această zonă. De asemenea, există posibilitatea racordării la rețeaua de apă a localității. Drumurile sunt acoperite cu balast permițând astfel accesul în condiții optime.
 • Plătesc comision la achiziționarea terenului?

  Cumpărătorul este scutit de plata oricărui comision, în sarcina acestuia rămânând doar taxele notariale conform uzanței.
 • Pot achita mai multe rate în avans?

  Pot fi achitate 2 sau mai multe rate în avans fără a se plăti vreun comision de plată anticipată. De asemenea, ratele achitate în avans acoperă o perioadă egală cu raportul între rata lunară și suma achitată ca avans.
 • Ce se întâmplă dacă nu pot achita 2 sau 3 rate lunare?

  Conform contractului notarial, cumpărătorul poate să acumuleze o restanță egală cu valoarea a 4 rate lunare, timp suficient pentru depășirea oricăror mici probleme financiare.
 • Dupa semnarea contractului notarial, cand pot incepe constructia casei?

  Imediat ce terenul va fi înscris în cartea funciară puteți lansa procedurile obținerii autorizației de construcție. Nu trebuie să așteptați plata integrală a terenului.
 • Pot sa vând terenul înainte de a achita integral valoarea acestuia?

  Dacă din orice motive doriți să vindeți terenul, acest lucru este posibil odată cu achitarea sumei rămase de achitat, sau "privilegiul vânzătorului" înscris va fi transferat persoanei căreia doriți să vindeți terenul.
 • De ce acte am nevoie pentru a încheia contractul de vânzare-cumpărare notarial?

  Singurul document necesar pe care trebuie să-l prezentați în fața notarului este Cartea de Identitate. Nu aveți nevoie de adeverință de salariu ori copie după cartea de muncă.
Pentru detalii contactează-ne: [easy_contact_forms fid=3] sau trimite-ne un mesaj: [contact_form] Câmpurile marcate * sunt obligatorii.